Καριέρα

Στην ΑΕΘΩΝ είμαστε μία ομάδα που εμπνέει ο ένας τον άλλο να κάνουμε θετική αλλαγή στον κόσμο που ζούμε. Επίσης είμαστε μία ομάδα με ποικίλες ειδικότητες που πάντα αναζητεί περισσότερες ιδέες και διαφορετικές μεθοδολογίες. Η προσέγγισή μας έχει επίκεντρο το έργο και απαιτεί από όλα τα μέλη της ομάδας να παίρνουν πρωτοβουλίες. Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας πρέπει να βελτιώνεται από εντός και εκτός της ομάδας μέσω κοινών εμπειριών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε μαζί. Εάν είσαι πολιτικός μηχανικός, προγραμματιστής, μαθηματικός (με γνώση επί της ανάλυσης δεδομένων) ή σύμβουλος επιχειρήσεων με καινοτόμο σκέψη και με διάθεση για συνεχιζόμενη βελτίωση μέσω ενδιαφέροντων και απαιτητικών έργων, τότε η ΑΕΘΩΝ είναι η κατάλληλη επιλογή!
 

Παρακάτω θα βρείτε τις διαθέσιμες θέσεις στην ΑΕΘΩΝ. Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν στείλετε αίτηση:

  • Όλες οι αιτήσεις πρέπει να περιέχουν ένα βιογραφικό 2 σελίδων (μέγιστο) και μία συνοδευτική επιστολή 1 σελίδας.
  • Προτιμώνται αιτήσεις στα Αγγλικά.
  • Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε συστατικές επιστολές από τον προηγούμενο εργοδότη ή/και ακαδημαϊκό επιβλέποντα εάν υπάρχουν.
  • Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση, μπορείτε να στείλετε μία ανοικτή επιστολή ενδιαφέροντος. Δυστυχώς, λόγω του φόρτου εργασίας, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις αιτήσεις.
  • Προτού αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αποστολής βιογραφικού.

Διαθέσιμες θέσεις

No posts found.