fbpx

Δημιουργία & Διαχείριση Τμήματος R&D

Δημιουργία & Διαχείριση Τμήματος R&D

Η επένδυση στην Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D) είναι το κλειδί για τη δημιουργία αποτελεσματικών εργαλείων, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σας και την διασφάλιση της πρωτιάς έναντι του ανταγωνισμού.

Το τμήματα R&D πρέπει να βασίζονται σε μία αποτελεσματική στρατηγική για την εφαρμογή συστηματικής καινοτομίας ενώ πρέπει επίσης να είναι αυτάρκη και ενσωματωμένα με τις λειτουργίες της επιχείρησης.

Τι είναι η Δημιουργία & Διαχείριση Τμήματος R&D;

Ένα Τμήμα R&D μπορεί να διευκολύνει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και γνώσεων στις δραστηριότητές των επιχειρήσεων ούτως ώστε αυτές να παραμένουν σύγχρονες και να υπερτερούν έναντι των ανταγωνιστών τους. Τα τμήματα R&D, ακόμα και αν είναι outsourced, μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα της επιχείρησης να καινοτομήσει, να εφαρμόσει καινοτομίες στην καθημερινότητα της επιχείρησης και να δημιουργήσει νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Τι προσφέρουμε

Για όλους τους παρακάτω λόγους η AETHON είναι ουσιαστική για τη δημιουργία R&D διαδικασιών:

Ανάλυση Κενών Καινοτομίας: Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν μια ενδελεχή ανάλυση για να εντοπίσουν τα κενά καινοτομίας στον οργανισμό σας, ανοίγοντας το δρόμο για στρατηγικές και στοχευμένες επενδύσεις R&D.

Διασφάλιση χρηματοδότησης για δραστηριότητες R&D: Παρέχουμε μια ασφαλή οδό για τη χρηματοδότηση των πρωτοβουλιών σας R&D, διασφαλίζοντας την καινοτομία στην επιχείρησή σας.

Ανάλυση Ανταγωνισμού: Μείνετε μπροστά κατανοώντας τους ανταγωνιστές σας. Η ανάλυση ανταγωνισμού μας διασφαλίζει ότι οι R&D προσπάθειές σας ευθυγραμμίζονται με τις τάσεις της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών.

Έρευνα σε Προϊόν: Μεταμορφώνουμε τα ευρήματα της έρευνάς σας σε απτά προϊόντα, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ καινοτόμων ιδεών και λύσεων έτοιμων για την αγορά.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυούμαστε πως θα λάβετε μία λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε:

Βιωσιμότητα

Εκτελέστε βιώσιμες πρωτοβουλίες R&D για να βρίσκεστε στην τεχνολογική αιχμή.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ενημερωθείτε για τις παγκόσμιες καινοτομίες, δημιουργήστε νέες και μείνετε μπροστά.

Νέα προϊόντα

Σας βοηθούμε να μετατρέψετε την έρευνα σε εμπορεύσιμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Οφέλη

Αυξήστε την καινοτομία σε ολόκληρη την επιχείρηση

Αυξήστε την αποδοτικότητα και την οικονομική βιώσιμοτητα του R&D

Αναγνωρίστε κενά και προβλήματα στην αγορά και τις δραστηριότητές σας

Βελτιώστε τις δεξιότητες των υπαλλήλων προς τεχνολογίες αιχμής

Αποδεδειγμένες ιστορίες επιτυχίας

Έχουμε δημιουργήσει περισσότερα από 30 και επιτύχει 25% επιτυχία σε προτάσεις R&D.

Επιτύχαμε 98% απορρόφηση χρηματοδότησης κατά τη διάρκεια σύμβασης για διαχείριση R&D.

Έχουμε εμπορευματοποιήσει επιτυχώς δύο R&D έργα.

Η δέσμευσή μας

Στην AETHON, δεσμευόμαστε να απλοποιήσουμε το R&D ταξίδι σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας παρέχει την ισχυρή υποστήριξη που απαιτείται για την προώθηση της καινοτομίας και την αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας σας.

Εμπιστευτείτε μας για να τροφοδοτήσουμε τις δραστηριότητές σας στην R&D με μια προσαρμοσμένη προσέγγιση, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία σας ανεβαίνει σε νέα ύψη καινοτομίας και αποτελεσματικότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο