fbpx

Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης

Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Μηχανική Μάθηση (ML) πρωτοστατούν στην καινοτομία στις μοντέρνες επιχειρήσεις.

Η AETHON είναι ο αξιόπιστος οδηγός σας στο ταξίδι της τεχνητής νοημοσύνης AI και της μηχανικής μάθησης ML αλλά και ταυτόχρονα σε διάφορους τομείς.

Τι είναι το AI;

Το AI είναι ένας εικονικός βοηθός που μπορεί να εκτελέσει εργασίες για εσάς και να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων. Το AI μπορεί να υπάρξει σε chat-bots, λογισμικό, κινητά τηλέφωνα, αισθητήρες και σχεδόν σε οποιοδήποτε ψηφιακό εργαλείο.

Τι προσφέρουμε

Για όλους τους παρακάτω λόγους η AETHON είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς:

Πρακτικές λύσεις, προσαρμοσμένες για εσάς: Εστιάζουμε στην παροχή πρακτικών λύσεων που καλύπτουν ειδικά τις ανάγκες του κλάδου σας.

Επιχειρηματική ευφυΐα και αυτοματισμός: Εξάγετε ουσιαστική αξία από τα δεδομένα σας μέσω της εξερεύνησης δεδομένων, της εξόρυξης και των, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αλγορίθμων, παρέχοντας πραγματικές αναλύσεις για ενεργή δημιουργία αξίας.

Μοντέλα μηχανικής εκμάθησης αιχμής: Από predictive analytics έως μοντέλα Natural-Language-Processing, δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Άριστα δεδομένα: Η τεχνογνωσία μας στην εξόρυξη και διαχείριση δεδομένων διασφαλίζει ότι παράγουμε «καλά δεδομένα» με μετρήσιμα και ουσιαστικά αποτελέσματα, καλύπτοντας τομείς όπως οι Έξυπνες πόλεις,τα Logistics και η Ενέργεια.

Υιοθέτηση ChatGPT: Αξιοποιήστε τη δύναμη του ChatGPT (και παρόμοιων) για αποτελεσματική επικοινωνία και επίλυση προβλημάτων στις λύσεις τεχνητής νοημοσύνης.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυούμαστε πως θα λάβετε μία λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε:

Αποδοτικότητα

Οι προηγμένοι αλγόριθμοί μας εισάγουν αποδοτικότητα στις διαδικασίες σας.

Καινοτομία

Συνδυάζουμε την καινοτομία με βαθιά κατανόηση των βιομηχανικών προβλημάτων.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Τα μοντέλα AI μας προσφέρουν απτά και βραβευμένα αποτελέσματα.

Οφέλη

Αυτοματοποίηση 70%

Αυτοματοποιήστε τετριμμένες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία, τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Μείωση λαθών 90%

Γλυτώστε χρήματα σε αναθεωρήσεις, ελέγχους και πρόστιμα.

Επίλυση προβλημάτων 60%

Χρησιμοποιήστε το AI σαν βοηθό για να λύσετε προβλήματα και να παράξετε νέες λύσεις.

Προσαρμοστικότητα 80%

Προσαρμόστε το AI να μάθει από τις εργασίς σας και να σας δίνει προσαρμομένες απαντήσεις.

Αποδεδειγμένες ιστορίες επιτυχίας

Αναπτύξαμε ένα προηγμένο εργαλείο πρόβλεψης της κίνησης των επιβατών σε καταστάσεις υγειονομικής έκτακτης ανάγκης.

Δημιουργήσαμε ένα μοντέλο Μηχανικής Μάθησης για την πρόβλεψη μοτίβων κατανάλωσης ενέργειας.

Σχεδιάσαμε ένα μοντέλο αυτόματης ανίχνευσης του μέσου μεταφοράς ενός επιβάτη χρησιμοποιώντας την τροχιά του GPS.

Βραβευμένες δεξιότητες AI

Η AETHON Engineering έλαβε το 1ο βραβείο για το διαγωνισμό HEDNO datathon που διεξήχθη το 2023. Κτίζοντας πάνω σε αυτή τη γνώση, η AETHON επέκτεινε τις δεξιότητές της στο AI προς την ανάλυση δεδομένων και τις Έξυπνες Πόλεις.

Η δέσμευσή μας

Εάν αναζητάτε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που πραγματικά λειτουργούν, η AETHON είναι κάτι περισσότερο από πάροχος υπηρεσιών: είμαστε ο αφοσιωμένος συνεργάτης σας στην καινοτομία. Ας ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι προς την επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες του AI για την επιχείρησή σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο