fbpx

Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής

Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής

Οι ψηφιακές λύσεις που υλοποιούνται ως μέρος της αυτοματοποίησης διαδικασιών, της R&D ή άλλων δραστηριοτήτων, απαιτούν μια ψηφιακή υποδομή που πρέπει να κλιμακώνεται εύκολα και γρήγορα, διασφαλίζοντας παράλληλα αξιοπιστία, συνεχή διαθεσιμότητα και ευρωστία.

Τι προσφέρουμε

Για όλους τους παρακάτω λόγους η AETHON είναι η αιχμή του δόρατος για την εφαρμογή ενός ανεπτυγμένου συστήματος ICT:

Προσαρμοσμένη Ανάπτυξη Λογισμικού: Προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Ανάπτυξη εφαρμογών Web και Mobile: Δημιουργούμε τεχνολογικά οικοσυστήματα που είναι διασυνδεδεμένα και διαλειτουργικά, ενώ καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ενσωμάτωση IoT: Σε έναν κόσμο πολλών αισθητήρων και συσκευών για την παρακολούθηση και τον έλεγχο φυσικών στοιχείων και υλικοτεχνικών διαδικασιών, χρειάζεστε έναν συνεργάτη για την υλοποίηση και την ενοποίηση δεδομένων και αισθητήρων με τα ψηφιακά στοιχεία των λειτουργιών σας.

Συντήρηση και Υποστήριξη Λογισμικού: Εφαρμόζουμε κατάλληλους μηχανισμούς παρακολούθησης που μετρούν Βασικούς Δείκτες Απόδοσης και οπτικοποιούμε για τη βελτιστοποίηση της συντήρησης των συστημάτων. Εφαρμόστε συστήματα έκδοσης εισιτηρίων και βελτιστοποιήστε τα CloudOPs, DevOps και MLOps.

Scalable Cloud Infrastructure: Δημιουργήστε μια ραχοκοκαλιά cloud για τα ψηφιακά σας εργαλεία για να εξασφαλίσετε διαθεσιμότητα 5-9s, εξαιρετικά επεκτάσιμες και ισχυρές εφαρμογές.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυούμαστε πως θα λάβετε μία λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε:

Customer-first

Ακολουθούμε μία συλλογική προσέγγιση που εξασφαλίζει πως το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Γνώση αιχμής

Εργαζόμαστε και εκπαιδευόμαστε στα πιο μοντέρνα εργαλεία και τάσεις κωδικοποίησης, αρχιτεκτονικής και σχεδίασης.

Αρτιότητα

Δεν υπάρχει τίποτα που η τεχνολογία δεν μπορεί να επιτύχει. Βρίσκουμε τρόπους να καλύψουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Οφέλη

Ολιστικές λύσεις 90%

Η δημιουργία συστημάτων ICT δεν αφορά μόνο την επίλυση ενός προβλήματος αλλά όλες τις πιθανές εκφάνσεις του.

Μοντερνοποίηση 80%

Χρησιμοποιούμε ό,τι τελευταίο σε βιβλιοθήκες, γλώσσες, frameworks και coding stacks.

Μακροβιότητα 80%

Διαβεβαιώνουμε ότι θα παραλάβετε ένα σύστημ που θα αντέξει την δυσκολότερη χρήση και τον χρόνο.

Αποκριτικότητα 100%

Φτιάχνουμε εργαλεία για ανθρώπους και θέλουμε να δουλέψουμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε πως οι απαιτήσεις και τα θέλω σας θα ικανοποιηθούν.

Αποδεδειγμένες ιστορίες επιτυχίας

Δημιούργησαμε μία καινοτόμα αρχιτεκτονική software και cloud για συστήματα υψηλής επέκτασιμότητας που υλοποιήθηκαν με επιτυχία στο EFFICIOUS και TransiTool.

Αναπτύξαμε λύσεις σε διαφορετικούς παρόχους cloud και εργαστήκαμε με τεχνικές ensemble σε cloud και AI για βελτιστοποίηση κόστους και αύξηση της διαθεσιμότητας.

Συνεργαζόματε με την ευρωπαϊκή υποδομή Υπολογιστών Υψηλών Επιδόσεων, για την υλοποίηση προηγμένων Dev/Cloud/ML-ops.

Η δέσμευσή μας

Στη δυναμική σφαίρα του αυτοματισμού, η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι καθοριστικής σημασίας. Επιλέξτε την AETHON Engineering για κάτι περισσότερο από μια απλή λύση. επιλέξτε ένα δημιουργικό ταξίδι προς την καινοτομία. Η δέσμευσή μας είναι η διαβεβαίωσή σας για μια καινοτόμο προσέγγιση που υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο