fbpx

Συνέντευξη στο Αθήνα 98.4: Cargo Bikes και drones

Ευχαριστούμε πολύ για το βήμα που μας έδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας Athina 9.84 το πρωί της Πέμπτης 5/10, στην εκπομπή της κα. Μαργαρίτας Μυτιληναίου!

Η συνέντευξη που έδωσε η Project Manager της ομάδας μας, Zoe Petrakou αφορούσε το έργο Cargo Bikes & Drones και ήταν ιδιαίτερα μεγάλη χαρά μας να δώσουμε στο ευρύτερο κοινό πληροφορίες για το στόχο του έργου, την αξιοποίηση των #drones και #cargobikes στις last mile εμπορευματικές μεταφορές δεμάτων.
✅ Απώτερος στόχος: μείωση χρόνου παραδόσεων, μείωση των εκπομπών αερίων, βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους των αστικών κέντρων, με ταυτόχρονα καλύτερη κάλυψη περι-αστικών και επαρχιακών περιοχών.

Ένα έργο που, όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή… “μας φέρνει στο αύριο”!

Ακούστε την εκπομπή εδώ: ➡️ https://lnkd.in/dTuSwDem

✏ Μάθετε περισσότερα για το έργο εδώ:➡️ https://lnkd.in/dvuh8wH2

Το έργο με κωδικό Τ2ΕΔΚ-04829 και τίτλο Cargo Bikes and Drones υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ (Β’ Κύκλος) και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

#innovation#drones#LastMileTransport#DeliverySolutions#EcoFriendly

Skip to content