fbpx

IP4MaaS: Ο πρώτος πιλότος του έργου ξεκινά στην Αθήνα

Η AETHON, σε συνεργασία με το ΙΜΕΤ-EKETA, συμμετέχει στο ερευνητικό έργο  #HORIZON2020  #IP4MaaS (https://www.ip4maas.eu/) που στοχεύει στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής #MaaS (Mobility as a Service). Μέσω της εφαρμογής αυτής, η οποία θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε 6 Ευρωπαϊκές πόλεις, ο χρήστης θα μπορεί να σχεδιάσει μια διαδρομή χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς επίσης ταξί και κοινόχρηστα ποδήλατα. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της εφαρμογής, θα δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να κλείσει και να πληρώσει τα επιμέρους εισιτήρια.

Το έργο IP4MaaS μόλις εισήλθε στην πρώτη φάση των πιλοτικών δοκιμών, η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη της Αθήνας. Το ΙΜΕΤ είναι ο leader του πιλότου, ενώ οι εταίροι που συμμετέχουν στην ομάδα του ελληνικού πιλότου είναι ο ΟΑΣΑ, η εταιρία ταξί TAXIWAY, η εταιρία ενοικίασης ποδηλάτων BRAINBOX, ο Δήμος Ηρακλείου, καθώς και η συμβουλευτική εταιρία AETHON.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πιλοτική δοκιμή του έργου IP4MaaS!

Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή #IP4MaaS Travel Companion. Κάντε εγγραφή, μέσω του συνδέσμου www.ip4maas-registration-athens.imet.gr/ ή σκανάρωντας το QR Code, δοκιμάστε την  πιλοτικά από σήμερα, 11 Ιουλίου και αξιολογήστε την απαντώντας στο ερωτηματολόγιο στο τέλος της διαδρομής!

Εκ μέρους της ομάδας του έργου IP4MaaS ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων.
#innovation #technology #transportation

Skip to content